Locatie

Aan de rand van Eemnes ligt Zuidpolder. Een waterrijke, groene én zeer duurzame leefomgeving. Inmiddels staat de wijk bekend als een van de fijnste woonplekken in het hart van Nederland. Lindetuin is het volgende deelproject van Zuidpolder.

Zuidpolder Eemnes is gelegen aan de zuidzijde van Eemnes.

Zuidzijde van Eemnes

Zuidpolder, de naam zegt het al, is gelegen aan de zuidzijde van Eemnes. In totaal komen er circa 500 woningen. Deze worden zeker niet in één keer gebouwd. Stukje bij beetje groeit Zuidpolder op bijna natuurlijke wijze. Op die manier is het vanaf de eerste dag genieten in uw nieuwe huis. De bouw is begonnen tegen het bestaande dorp aan. Lindetuin is de eerstvolgende fase die in verkoop gaat binnen Zuidpolder.

Zuidpolder Eemnes is goed bereikbaar

Goed bereikbaar

Wie in Lindetuin woont, leeft omringd door water en groen. Met het bestaande dorp op loop- en fietsafstand woon je hier ideaal. Wist je al dat Eemnes- en Lindetuin dus ook – wordt gezien als de best bereikbare plaats van Nederland? Met de auto bent u binnen 30 minuten in Amsterdam, Hilversum, Utrecht of Amersfoort.

Met de prachtige bossen en heides van het Gooi in de buurt in Zuidpolder Eemnes een prachtige plek om te wonen.

Groen en water

Met de prachtige bossen en heides van het Gooi in de buurt, het water van de Eem heel dichtbij en het Eemmeer in de spreekwoordelijk achtertuin, biedt Eemnes volop recreatiemogelijkheden. Daarbij ligt Zuidpolder letterlijk aan de rand van het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland. Geniet van de natuur en ontspan, ga fijn sporten of neem de kinderen mee op avontuur.

Eemnes heeft veel leuke plekken om uit eten te gaan en te winkelen.

Winkels en restaurants

Hoewel elke dag hier een beetje als vakantie voelt, moet het ‘gewone’ leven ook doordraaien; boodschappen doen, kinderen naar school, sporten en een verjaardagsfeestje voorbereiden. Gelukkig heeft Eemnes uitstekende winkels, scholen, sport- en zorgvoorzieningen die allemaal op de fiets of op loopafstand bereikbaar zijn vanaf Zuidpolder.

Eemnes heeft veel leuke plekken om neer te strijken voor een lunch of diner. En wil je eens wat anders? ’t Gooi met al haar goede horecagelegenheden én luxe winkels ligt om de hoek.

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Lindetuin.