Update fase 1

Goed nieuws! Alle woningen van Lindetuin fase 1 staan onder optie. Inmiddels hebben de eerste verkoopgesprekken plaatsgevonden. Leuk om te zien dat er zoveel belangstelling is!

Inschrijven fase 1 nog mogelijk
Onze ervaring leert dat er altijd geïnteresseerden zijn die van de koop afzien. In dat geval kijken we naar de lijst met inschrijvingen en benaderen we de eerst volgende reservekandidaat. Heb je geen woning toegewezen gekregen? Er is dus nog een kans dat we contact met je opnemen. Heb je toch nog interesse in een woning van fase 1? Ook dan is inschrijven nog mogelijk. Je kunt je inschrijven op de website van Lindetuin fase 1.

Inschrijven fase 1 →

Comfortwoning uitgelicht

In Lindetuin Eemnes fase 1 komen in totaal 6 Comfortwoningen. In de woningen ervaar je de voordelen van gelijkvloers wonen, zoals in een appartement, maar dan wel met een ruime tuin. Deze tussen- en hoekwoningen hebben een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping is nog een royale ruimte die je naar eigen inzicht kan inrichten. Wat dacht je van een logeerkamer voor de (klein)kinderen, werkkamer of hobbykamer?

Interesse in een comfortwoning? Bekijk de website van Lindetuin fase 1 voor meer informatie en schrijf je in voor de reservelijst.