Hoekwoning Comfort

Bouwnummer 364, 366, 367 & 369
Vanaf € 499.000,- v.o.n.*

De voordelen van het gelijkvloerse wonen zoals in een appartement, maar wel een ruime tuin. Deze unieke hoekwoningen zijn gelegen tegenover het Van Eijdenplantsoen. Er is sprake van een kenmerkende architectuur. Het metselwerk met keimwerk accenten zorgen voor een eigentijdse uitstraling.

Met een woonoppervlakte van circa 106 m² is er meer dan voldoende leefruimte. Ontworpen met comfort in gedachten zijn alle voorzieningen, waaronder de slaap- en badkamer, op de begane grond aanwezig. Op de eerste verdieping is nog een open ruimte, door de topgevels met grote ramen kun je  naar eigen inzicht een royale logeer- of hobbykamer maken.

De riante percelen van circa 240 t/m circa 265 m² bieden een ruime tuin op het zuiden. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de rustige dorpse sfeer. Daarnaast ben je met een parkeerplaats op eigen terrein altijd verzekerd van een plek om je auto te parkeren. Bouwnummer 364 heeft zelfs twee parkeerplaatsen.

Een van de grootste voordelen van deze woningen is de duurzame energievoorziening. De woningen zijn gasloos en voorzien van comfortabele vloerverwarming. Dankzij de bodemwarmtepomp en de aanwezige indak zonnepanelen wek je een deel van de eigen energiebehoefte op en draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Lindetuin Eemnes fase 1 Hoekwoning Comfort

Over de hoekwoningen Comfort

  • Bouwnummer 364, 366, 367 & 369
  • Alle voorzieningen op de begane grond gesitueerd
  • Parkeerplaats(en) op eigen terrein
  • Woonoppervlakte van circa 106 m²
  • Kaveloppervlakte van circa 240 t/m circa 265 m²
  • Tweelaagse woning
  • Diepe achtertuin gelegen op het zuiden
  • Gasloos en voorzien van bodemwarmtepomp, warmte-terugwin-ventilatiesysteem en indak zonnepanelen

Plattegronden

De verkooptekeningen per bouwnummer zijn via deze website te downloaden.

Download de verkoopdocumentatie

Download de verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen.

* De v.o.n.-prijzen van de woningen zijn exclusief de kosten voor de warmte- en zonne-energievoorziening. Deze voorzieningen worden in de basis door evoyo verhuurd aan de koper/eigenaar van de woning. De huurprijzen van de warmte- en zonne-energievoorziening worden per maand aan de koper/eigenaar van de woning in rekening gebracht. De warmte- en zonne-energievoorziening blijft eigendom van e-homes asset 1 B.V. (evoyo). Indien gewenst, is het mogelijk om deze systemen te kopen, zodat je direct eigenaar wordt van de warmte- en/of zonne-energievoorziening. Voor de huur- en koopkosten verwijzen wij naar onze prijslijst en de prijslijst van evoyo alsmede de bewonersbrochure van evoyo, te vinden op de downloadpagina.

Interesse in een woning?

Volg onderstaande stappen.

 

Bepaal je favoriete bouwnummer(s)

Bekijk de interactieve kavelkaart en bepaal welke bouwnummers jouw favoriet zijn.

Bekijk de kavelkaart →

Download de verkoopdocumentatie

Download hier alle documentatie, zoals de prijslijst, de toewijzingscriteria en de verkooptekeningen.

Ga naar downloads →

Inschrijven favoriete bouwnummers

Vul het online inschrijfformulier in en schrijf je in op jouw favoriete woning(en).

Schrijf je in →