Hoekwoning XL

Bouwnummer 371 & 380
Vanaf € 599.000,- v.o.n.*

De XL-hoekwoningen in Lindetuin zijn gelegen aan de met veel groen ingerichte Blomsingel. Deze twee grote hoekwoningen zijn een lust voor het oog en bieden een fantastisch woongenot.
De eigentijdse architectuur en gele metselwerkaccenten maken het een sprekend geheel. De ruime tuin rondom de woningen biedt alle mogelijkheden om heerlijk buiten te kunnen zijn en te genieten van de rust en het groen om je heen. Met percelen van circa 160 en circa 235m2 bieden deze woningen ook buiten meer dan genoeg ruimte.

De ruime hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 138 en circa 141 m². De woningen hebben een breedte van 5,7 meter en zijn voorzien van drie bouwlagen, op elke verdieping vind je ruimte en comfort.

Bouwnummer 380 is voorzien van een stijlvolle erker die uitzicht biedt op de zijtuin en heeft daarnaast de optie om een prachtige vlonder te realiseren. Met een vlonder maak je optimaal gebruik van de buitenruimte en creëer je een gezellige sfeer in de tuin.

Beide woningen zijn gasloos en voorzien van comfortabele vloerverwarming. Door de bodemwarmtepomp gecombineerd met indak zonnepanelen kun je genieten van een duurzame en energiezuinige woning.

Lindetuin Eemnes fase 1 Hoekwoning XL

Over de hoekwoning XL

  • Bouwnummer 371 & 380
  • Woonoppervlakte van circa 138 en circa 141 m²
  • Erker met uitzicht op tuin. (Alleen bij bouwnummer 380)
  • Kaveloppervlakte van circa 160 & 235 m²
  • 5,7 meter breed
  • Drielaagse woning
  • Ruime tuin rondom de woning
  • Gasloos en voorzien van bodemwarmtepomp, warmte-terugwin-ventilatiesysteem, en indak zonnepanelen

Plattegronden

De verkooptekeningen per bouwnummer zijn via deze website te downloaden.

Download de verkoopdocumentatie

Download de verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen.

* De v.o.n.-prijzen van de woningen zijn exclusief de kosten voor de warmte- en zonne-energievoorziening. Deze voorzieningen worden in de basis door evoyo verhuurd aan de koper/eigenaar van de woning. De huurprijzen van de warmte- en zonne-energievoorziening worden per maand aan de koper/eigenaar van de woning in rekening gebracht. De warmte- en zonne-energievoorziening blijft eigendom van e-homes asset 1 B.V. (evoyo). Indien gewenst, is het mogelijk om deze systemen te kopen, zodat je direct eigenaar wordt van de warmte- en/of zonne-energievoorziening. Voor de huur- en koopkosten verwijzen wij naar onze prijslijst en de prijslijst van evoyo alsmede de bewonersbrochure van evoyo, te vinden op de downloadpagina.

Interesse in een woning?

Volg onderstaande stappen.

 

Bepaal je favoriete bouwnummer(s)

Bekijk de interactieve kavelkaart en bepaal welke bouwnummers jouw favoriet zijn.

Bekijk de kavelkaart →

Download de verkoopdocumentatie

Download hier alle documentatie, zoals de prijslijst, de toewijzingscriteria en de verkooptekeningen.

Ga naar downloads →

Inschrijven favoriete bouwnummers

Vul het online inschrijfformulier in en schrijf je in op jouw favoriete woning(en).

Schrijf je in →