Tussenwoning

Bouwnummer 372 t/m 379
Vanaf € 383.000,- v.o.n.*

Deze 8 eengezinswoningen zijn gelegen aan de met veel groen ingerichte Blomsingel. De woningen zijn slim ontworpen om de ruimte optimaal te benutten. De woningen hebben een breedte van 3,9 meter, maar door de praktische indeling biedt deze woning alles wat je nodig hebt.

De woningen beschikken over een woonoppervlakte van circa 80 of 82 m² en een perceel van circa 85 m², waardoor je voldoende ruimte hebt om te ontspannen en te genieten van je eigen tuin. Daarnaast hebben de woningen een voortuin met een prachtige pergola die wordt voorzien van een blauwe regen. Dit zorgt voor een gezellige en sfeervolle uitstraling. In de achtertuin vind je een natuur-inclusieve berging, voorzien van sedum dak.

Een van de grote voordelen van deze woningen is de duurzame energievoorziening. De woningen zijn gasloos en voorzien van comfortabele vloerverwarming. Dankzij de uitstekende isolatie, bodemwarmtepomp en de indak zonnepanelen zijn de woningen niet alleen energiezuinig, maar wekken ze ook hun eigen energie op.  Daarnaast zijn er diverse woonwensen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw of een groter dakraam.

Lindetuin Fase 1 Tussenwoning

Over de tussenwoningen

  • Bouwnummer 372 t/m 379
  • Woonoppervlakte van circa 80 m² of circa 82 m²
  • Kaveloppervlakte van circa 85 m²
  • 3,9 meter breed
  • Drielaagse woning
  • Voortuin met pergola voorzien van blauwe regen en achtertuin met berging
  • Gasloos en voorzien van bodemwarmtepomp, warmte-terugwin-ventilatiesysteem en indak zonnepanelen

Plattegronden

De verkooptekeningen per bouwnummer zijn via deze website te downloaden.

Download de verkoopdocumentatie

Download de verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen.

* De v.o.n.-prijzen van de woningen zijn exclusief de kosten voor de warmte- en zonne-energievoorziening. Deze voorzieningen worden in de basis door evoyo verhuurd aan de koper/eigenaar van de woning. De huurprijzen van de warmte- en zonne-energievoorziening worden per maand aan de koper/eigenaar van de woning in rekening gebracht. De warmte- en zonne-energievoorziening blijft eigendom van e-homes asset 1 B.V. (evoyo). Indien gewenst, is het mogelijk om deze systemen te kopen, zodat je direct eigenaar wordt van de warmte- en/of zonne-energievoorziening. Voor de huur- en koopkosten verwijzen wij naar onze prijslijst en de prijslijst van evoyo alsmede de bewonersbrochure van evoyo, te vinden op de downloadpagina.

Interesse in een woning?

Volg onderstaande stappen.

 

Bepaal je favoriete bouwnummer(s)

Bekijk de interactieve kavelkaart en bepaal welke bouwnummers jouw favoriet zijn.

Bekijk de kavelkaart →

Download de verkoopdocumentatie

Download hier alle documentatie, zoals de prijslijst, de toewijzingscriteria en de verkooptekeningen.

Ga naar downloads →

Inschrijven favoriete bouwnummers

Vul het online inschrijfformulier in en schrijf je in op jouw favoriete woning(en).

Schrijf je in →